бе обявенa за най-добрата българска фирма според вота на потребителите

...
 бе обявенa за най-добрата българска фирма според вота на потребителите
Коментари Харесай

Потребителите избраха най-добрата българска фирма! Вижте коя е тя


 бе обявенa за най-хубавата българска компания съгласно вота на потребителите на състезанието, проведен от Fibank (Първа капиталова банка).

" Това, което ни прави разнообразни от всички останали ранглисти, е желанието ни освен да излъчим победител, само че и да фокусираме публичното внимание върху положителните образци в бизнеса, с цел да станат модел за подражателство. Като българска компания се стремим непрестанно да подтикваме развиването на българския бизнес ", обявиха уредниците от Първа капиталова. Деветото издание на  престижния бизнес конкурс се организира на гала в изложба Vivacom Art Hall Oborishte 5. Инициативата на Fibank има за цел да разпространява най-хубавите бизнес модели у нас. Наградата на REFAN е изключително значима и вълнуваща, тъй като се дефинира посредством гласоподаване онлайн, не от жури, а от самите консуматори. Фактите приказват, че през последните години козметичната компания се наложи като една от най-награждаваните у нас.

Със своите над 400 бутика в 30 страни на 5 континента „ РЕФАН България “ се трансформира в синоним на козметика без граници. Компанията предлага стотици висококачествени козметични и парфюмни артикули, основани на даровете от великодушната природа.

Стотици предприемчиви хора в България и по света развиват сполучлив франчайз бизнес с помощта на новаторските и гъвкави бизнес форми, които предлага компанията. REFAN е печелила цели четири пъти премията на Forbes Business Awards. Освен това е получавала  световното отличие в Париж за „ Глобални достижения за повишение на качеството на предлаганите артикули и услуги ” на Global Trade Leaders’ Club, както и е награждавана с Европейската  награда за качество и бизнес авторитет -  Golden European Award., също и с наградата „ Най-добър български франчайзинг в Европа “. Всеки нов артикул на компанията бързо се трансформира в шлагер и печели безапелационно от ден на ден фенове в целия свят. Козметиката на „ РЕФАН България ” се наложи като красива визитка на страната ни и магичен знак с паметен мирис.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР